Colectare si reconditionare paleti, europaleti si ambalaje

Colectare si reconditionare paleti

DF Paleta System colecteaza paleti in stare buna sau deteriorati in vederea reconditionarii si repunerii in circuitul comercial. Trasablitatea paletior este o solutie ecologica si economica, ideala pentru a salva copacii de la taiere, pentru a reduce cantitatea de deseuri lemnoase si a prelungi astfel viata paletilor.

Colectam paleti, ii sortam, ii reparam in atelierul nostru din Brasov pe cei care au suferit deteriorari si apoi ii revalorificam. Ne asuman orice raspundere in vederea paletilor reconditionati (second hand), experienta noastra si lungile colaborari fiind motivul pentru care ne puteti alege si dumneavoastra.

Colectare si reconditionare ambale lemn

Lemnul este un material nobil, usor de folosit si de manevrat. Colectam ambalaje din lemn la sediul nostru din Brasov, le reparam, le inlocuim portiunile deteriorate sau uzate si le oferim colaboratorilor nostri care le folosesc pentru depozitare sau transport.

Lemnul este un material 100% reciclabil, folosirea ambalejelor din lemn fiind un semn de asumare pentru protectia mediului si a resurselor naturale. Prin colectarea si reconditionarea paletilor si a ambaleajelor din lemn se fac economii de bani si resurse, se elimina risipa si se protejeaza sistemul ecologic al Pamantului.

Alatura-te noua!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.