Cumparam si vindem paleti, europaleti si ambalaje

Cumparam paleti Brasov

Avem mai multe motive pentru care cumparam paleti. De multe ori este nevoie de paleti sau europaleti pentru transportul marfurilor. In urma descarcarilor, acestia pot fi revalorificati, motiv pentru care noi ii cumparam, ii sortam, ii reparam pe cei care au suferit daune si ii repunem din nou in vanzare.

Cum paleta noastra de clienti este vasta si cu nevoi diferite, achizitionam paleti de toate marimile, tipici si atipici. Ne adresam atat celor care vand paleti Brasov cat si celor care vand la nivel national. Daca cantitatea este mare, asiguram si transport.

Un palet refolosit inseamna un mediu mai sanatos. Suntem constienti de rolul nostru in protejarea mediului si ne implicam activ si cu seriozitate in tot ceea ce inseamna reciclare.

Vindem si distribuim paleti

Cauti paleti pentru transport marfa, stivuire sau depozitare? Iti sunt necesari pentru un proiect de bricolaj? Indiferent de cati paleti ai nevoie, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, la noi vei gasi tot ce ai nevoie.

Vindem si distribuim in Brasov sau la nivel national, cat si in interiorul Comunitatii Europene:

  • paleti noi de diferite dimensiuni si modele ( numarul de elemente, latimea sau grosimea paletului sunt conform specificatiilor clientilor)
  • paleti folositi si reconditionati, multe modele si dimensiuni
  • europaleti  (paleti pe calupi) noi si folositi in dimensiunile standard: 1200x800x145
  • europaleti noi si folositi in dimensiuni atipice (1200x1000x145) si personalizate
  • ladite si ambalaje din lemn, diverse modele si dimensiuni.

Paleti de vanzare Brasov: daca nu gasesti la noi in depozit tipul cautat, il construim.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.